CAUTARE AVANSATA

Tip conductor:
Tip ecran:
Rasucire: 
Mediu instalare:
Protectie foc:
Diametru fir (mm):
Sectiune fir (mm2):
Numar de fire:
 

Detalii cumparare

Suport » Detalii cumparare

In perioada starii de urgenta asiguram transport gratuit la comenzile care depasesc 500 lei fara tva.

 

Pentru trimiterile prin Curier puteti opta:

- taxele de curierat platite de catre noi prin selectarea casutei corespunzatoare.

- taxele de expeditie achitate de catre dvs direct curierului agreat de catre dv ( in acest caz specificati la rubrica comentarii cu ce curier sa va expediem produsele. Optiunea este avantajoasa atunci cand aveti contrat cu o firma de curierat).

 

In cazul in care ati optat ca noi sa platim transportul, el o sa fie inclus in factura, iar cablurile or sa fie expediate prin Fan Courier. In cazul in care ati selectat gresit intervalul de greutate al coletului noi o vom corecta si va vom anunta asupra modificarii, pt. a avea acordul dvs asupra modificarilor.

 

Sugestii de curieri: Fan Courier, Urgent Cargus, Nemo Express

 

Va vom contacta telefonic si/sau pe mail pentru ca dvs sa confirmati comanda si sa dati ok-ul asupra facturii finale si modalitatilor de expediere (ridicare) a produselor comandate.

 

Calculatorul de transport este aproximativ. El poate suferi mici modificari pe care vi le vom comunica inainte de ok-ul dvs final. Modificarile pot surveni fie din cauza incadrarii de catre dvs a coletului intr-un interval de greutate gresit, fie atunci cand pentru localitatea dvs curierul aplica extrakilometri (se intampla de obicei atunci cand in localitatea dvs nu exista centru Nemo sau Urgent Curier).

 

Daca faceti comanda intr-o zi de vineri indicati va rugam, la rubrica comentarii, daca doriti ca produsele sa va fie livrate de curier sambata sau luni.

 

Comenzile lansate de catre dvs pana in ora 14 va vor fi livrate la adresa dvs in cursul zilei urmatoare.

 

Comenzile primite in zilele de sambata si duminica vor fi procesate de catre noi abia in cursul zilei de luni.

DREPTURI SI OBLIGATII:    ANPC  |  ANSPDCP  |  Termeni si conditii