Utile
 • CAUTA CABLU

   

  Tip conductor:
  Tip ecran:
  Rasucire: 
  Mediu instalare:
  Protectie foc:
  Diametru fir (mm):
  Sectiune fir (mm2):
  Numar de fire:
   

   

POPULARE

Contact

 

 

PROGRAM: L - V , 9 - 17

Telefon: 0729.00.58.40

Fax: 021.211.49.56

E-Mail: depozit@romtelteks.ro

 

Datele noastre de identificare fiscala:
 
ROM TELTEKS CABLU IMPEX SRL
Nr. Reg. Com.: J40/9211/1996
Codul Fiscal: RO 8915823
Sediul Social: Str. Grigore Ionescu, nr. 4, Bucuresti
Banca: Garanti BANK, Suc. Dorobanti
Cont bancar: RO40 UGBI 0000 0120 2348 3RON

 

SC ROM TELTEKS CABLU IMPEX SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31528. 

Datele personale pe care vi le solicitam (nume si prenume, adresa de mail, numar de telefon si adresa de expeditie) fac obiectul exclusiv al confirmarii, procesarii si finalizarii comenzilor sau cererilor dvs de oferta pe care dvs le efectuati pe siteurile noastre, prin mail sau telefonic. Aceste date nu se instraineaza si nici nu se folosesc in scop publicitar de catre compania noastra. Mai multe detalii despre protajarea datelor dvs cu caracter personal gasiti pe siteul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

In momentul finalizarii comenzii, a completarii formularului nostru de contact, expedierii unui mail catre noi, apelului dvs telefonic, va dati acordul sa va putem contacta telefonic sau pe mail pentru a va solicita sau furniza informatii legate de interesul pentru care dvs ne-ati contactat initial.

Legislatia europeana care va protejeaza de abuzuri legate de folosirea datellor dvs cu caracter personal gasiti aici: http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262